Top 5 best gelezen blogs oktober

Met het terugzetten van de klok komt het einde van 2017 steeds dichterbij. Ook het gure herfstweer drukt ons met de neus op de feiten dat we oktober alweer achter ons laten en begonnen zijn aan de maand november. Via deze top 5 best gelezen blogs van oktober willen we graag nog van de gelegenheid gebruik maken terug te blikken op de afgelopen maand. 

Welke blogs zijn het meest bekeken in oktober? We delen ze graag met je in deze top 5:

1. Kick-off voor opdrachtgevers: van papier naar digitaal 3D proces

Op de eerste plaats van deze top 5 vinden we het meest recente blog van Maurice van Dinther. Dit artikel is een vervolg op zijn vorige blog, waarin hij beschreef hoe je het BIM-proces efficiënt kunt stroomlijnen. In zijn nieuwste artikel maakt Maurice de laatste slag richting de bouwplaats. Meer hierover lees je hier.

2. Kies en wordt gekozen

Bedrijven met enthousiaste klanten groeien harder dan soortgelijke bedrijven met minder enthousiaste klanten. Dat is begrijpelijk. Als potentiële klanten of opdrachtgevers goede berichten horen over je organisatie, nemen je kansen toe. Maar hoe zorg je voor enthousiaste klanten? Marjet Rutten laat in haar blog zien hoe belangrijk het is om keuzes te maken en niet in de middle of the road te blijven hangen. Je leest er meer over in haar nieuwste artikel!

3. Instagram voor dummies

Instagram heeft 800 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. Dat betekent dat 800 miljoen gebruikers de app minstens één keer per maand gebruiken. En de populariteit blijft groeien. Welke mogelijkheden biedt Instagram voor bedrijven in de bouwsector? Contentmarketeer Natasja Vermond vertelt je hier alles over in haar nieuwste blog, welke we op de derde plaats van deze top 5 terugvinden.

4. Do’s and don’ts van duurzaam ondernemen

Dat nieuwe blogster Elske van de Fliert een aanwinst is voor het BouwKennisBlog blijkt wel uit haar notering in deze top 5. Haar eerste blog met de do’s en don’ts van duurzaam ondernemen is een van de best gelezen blogs van de maand oktober. Want als er één sector is waar duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt is, dan is het wel de bouw. Duurzaam bouwen lijkt het uitgangspunt te zijn geworden. Maar hoe werkt dit in de praktijk? Elske vertelt je er alles over!

5. Sexy spookhuis

Last but not least in deze top 5 vinden we de column van presentator en ondernemer Rens de Jong uit de nieuwste BouwKennis KwartaalVisie over Internet of Things. In zijn column geeft Rens de Jong op grappige manier inzicht in de wonderlijke wereld van Internet of Things. Automatische lichten, een deurbel met een camera, automatisch geregelde temperatuur.. Rens heeft het in zijn woning allemaal! De opgave voor de bouwsector is volgens hem dan ook duidelijk. Gebouwen moeten prettiger, productiever, gezonder en zuiniger worden.

Wat zijn jouw favoriete blogs van de maand oktober? Laat het ons weten!


Over de auteur: BouwKennis Redactie

Naast artikelen van vaste bloggers en gastbloggers, vind je op het BouwKennisBlog diverse artikelen uit de pen van de redactie van BouwKennis. Deze inhoudelijke artikelen gaan vooral over onderwerpen binnen of buiten de bouwbranche die stuk voor stuk van grote invloed zijn op het beleid en de dagelijkse praktijk van ondernemingen die werkzaam zijn in de bouw-, vastgoed- en installatiesector. Denk hierbij aan de economie, demografie en woning- en utiliteitsbouw. Zoals je van BouwKennis gewend bent, worden deze onderwerpen gevat in weldoordachte, goed onderbouwde artikelen die duidelijk maken in welke richting de sector echt beweegt.

Geef een reactie