Opleidingen

Het BouwKennisBlog staat voor inspiratie en het delen van kennis. Opleidingen en trainingen horen hier bij. Het volgen van een praktijkgerichte opleiding of training is namelijk een geschikte manier om uw kennis nog verder te verdiepen. Opleidingen worden vaak zowel incompany als op basis van open inschrijving aangeboden. Bent u aanbieder van een marketinggerichte opleiding en wilt u deze ook aanbieden in het BouwKennisBlog? Neem dan contact op met Boudewijn Goedhart op 0102066996 of goedhart@bouwkennis.nl.

Crisismanagement

Organisaties zijn zich vaak wel bewust van bepaalde risico’s die zij lopen, maar in de praktijk blijkt dat zij hier doorgaans de ogen voor sluiten en nauwelijks aan enige crisisaanpak of -beheersing doen. Deze houding komt voort uit de werkdruk van het alledaagse management en uit de hoop dat het hen niet zal overkomen. Vroeg of laat overkomt het hen toch! En dan? De schade is vaak groter dan men van tevoren dacht! Deze Crisismanagement training is erop gericht uw rol in crisismanagement te professionaliseren. De training is zeer praktisch en de inhoud kan direct toegepast worden in uw praktijk.

Startdatum
9 oktober 2018

Meer weten? Kijk op imf-online.nl.

Project Control

Wanneer u geen idee heeft of uw project budgetoverschrijding heeft of krijgt en hoeveel dat dan is, dan bent u niet de enige! Wij bieden u daarom een gespecialiseerde opleiding aan op het vakgebied Project Control. Deze praktijkgerichte opleiding is geschikt voor iedereen die in zijn of haar werk te maken krijgt met het sturen en beheersen van projecten. In de opleiding wordt aandacht besteed aan onder meer organisatieleer, dynamiek van projecten, teamwork en essenties van projectmanagement. Daarnaast komen de beheersaspecten van tijd, geld, kwaliteit, organisatie, informatie en risico’s ruim aan bod. Deze opleiding is derhalve nuttig voor projecten van groot tot klein, in alle sectoren.

Startdatum
27 september, 3 oktober 2018, 5 februari en 7 februari 2019

Meer weten? Kijk op imf-online.nl.

Customer Relationship Management

CRM is een werkwijze alsmede een technologie, waarbij het optimaliseren van alle contacten met de klant centraal staan. Het behouden van bestaande klanten en het snel kunnen inspelen op (steeds veranderende) klanteisen zijn in veel organisaties van levensbelang. Veel bedrijven zijn dan ook actief bezig met het optimaliseren van de relatie met hun klanten. CRM-software maakt het mogelijk om klantcontacten en de bijbehorende data centraal op te slaan en te herleiden naar de juiste klant en contactpersoon.

Startdata:
20 september en 18 oktober 2018

Meer weten? Kijk op imf-online.nl.

Integrale Beveiliging

Beveiligingsdisciplines worden en zijn steeds meer afhankelijk van de techniek en van elkaar. Het belang van een integrale aanpak wordt dan ook door veel organisaties onderkend. In deze bijzonder actuele cursus maakt u kennis met alle facetten van integrale beveiliging: de strategische uitgangspunten, de belemmeringen en de kritische succesfactoren. U leert alle risico’s te overzien, met elkaar in verband te brengen en de juiste maatregelen te heffen.

Startdata
20 september en 18 oktober 2018

Meer weten? Kijk op imf-online.nl.

Brandveiligheid van gebouwen

In deze zeer actuele cursus leert u alles wat u moet weten over het brandveilig gebruiken, maken en houden van uw organisatie. U krijgt een overzicht van alle regels waaraan u moet voldoen plus tal van tips en adviezen. De cursus is voorzien van de laatste wijzigingen in het Bouwbesluit 2012 en maakt u tot een gedegen gesprekspartner in alle voorkomende brandveiligheidsdiscussies.

Startdata
20 september en 18 oktober 2018

Meer weten? Kijk op imf-online.nl.

Beveiliging van gebouwen en terreinen

Meer dan de helft van alle organisaties wordt jaarlijks één of zelfs meerdere keren geconfronteerd met inbraak, diefstal, vernieling, een overval of een andere vorm van criminaliteit. Criminaliteit kost uw bedrijf inmiddels al 6% van de winst! Na bestudering van deze actuele cursus heeft u de specialistische kennis in huis om alle organisatorische, bouwkundige en elektronische eisen te stellen en te beoordelen om uw gebouwen en terreinen zo kosteneffectief mogelijk te beveiligen.

Startdata
20 september en 18 oktober 2018

Meer weten?
Kijk op imf-online.nl.

Trainingen Commerciële Vaardigheden

Wilt u vaker gekozen worden door aantrekkelijke klanten? En zorgen dat ze u trouw blijven? En daartoe uw commerciële vaardigheden en die van uw mensen verder ontwikkelen? De Bouwer & Partners verzorgt sinds 1995, specifiek voor bouw en vastgoed, uiteenlopende incompany trainingen voor alle commerciële en management vaardigheden. Van koude acquisitie tot accountmanagement, leiding geven, samenwerken, coachen, teambuilding en project start ups. Altijd op maat, praktijkgericht en met de deelnemer centraal: wat betekent dit voor mij, in mijn praktijk?

Meer weten?
LinkedIn groep Trainingen Commerciële vaardigheden