Opleidingen

Het BouwKennisBlog staat voor inspiratie en het delen van kennis. Opleidingen en trainingen horen hier bij. Het volgen van een praktijkgerichte opleiding of training is namelijk een geschikte manier om uw kennis nog verder te verdiepen. Opleidingen worden vaak zowel incompany als op basis van open inschrijving aangeboden. Bent u aanbieder van een marketinggerichte opleiding en wilt u deze ook aanbieden in het BouwKennisBlog? Neem dan contact op met Boudewijn Goedhart op 0102066996 of goedhart@bouwkennis.nl.

Project Control

Wanneer u geen idee heeft of uw project budgetoverschrijding heeft of krijgt en hoeveel dat dan is, dan bent u niet de enige! Wij bieden u daarom een gespecialiseerde opleiding aan op het vakgebied Project Control. Deze praktijkgerichte opleiding is geschikt voor iedereen die in zijn of haar werk te maken krijgt met het sturen en beheersen van projecten. In de opleiding wordt aandacht besteed aan onder meer organisatieleer, dynamiek van projecten, teamwork en essenties van projectmanagement. Daarnaast komen de beheersaspecten van tijd, geld, kwaliteit, organisatie, informatie en risico’s ruim aan bod. Deze opleiding is derhalve nuttig voor projecten van groot tot klein, in alle sectoren.

Startdatum

25 maart 2021, 26 mei 2021

Meer weten? Kijk op imf-online.nl.

Integrale Beveiliging

Beveiligingsdisciplines worden en zijn steeds meer afhankelijk van de techniek en van elkaar. Het belang van een integrale aanpak wordt dan ook door veel organisaties onderkend. In deze bijzonder actuele cursus maak je kennis met alle facetten van integrale beveiliging: de strategische uitgangspunten, de belemmeringen en de kritische succesfactoren. Je leert alle risico’s te overzien, met elkaar in verband te brengen en de juiste maatregelen te heffen.

Alle trainingen worden tot nader order online gegeven. Ben je niet tevreden dan kun je in het najaar indien mogelijk kosteloos de klassikale training volgen.

Startdata

18 maart 2021

Meer weten? Kijk op imf-online.nl.

Brandveiligheid van gebouwen

In deze zeer actuele cursus leert u alles wat u moet weten over het brandveilig gebruiken, maken en houden van uw organisatie. U krijgt een overzicht van alle regels waaraan u moet voldoen plus tal van tips en adviezen. De cursus is voorzien van de laatste wijzigingen in het Bouwbesluit 2012 en maakt u tot een gedegen gesprekspartner in alle voorkomende brandveiligheidsdiscussies.

Alle trainingen worden tot nader order online gegeven. Bent u niet tevreden dan kunt u in het najaar indien mogelijk kosteloos de klassikale training volgen.

Startdata

18 maart 2021

Meer weten? Kijk op imf-online.nl.

Beveiliging van gebouwen en terreinen

Meer dan de helft van alle organisaties wordt jaarlijks één of zelfs meerdere keren geconfronteerd met inbraak, diefstal, vernieling, een overval of een andere vorm van criminaliteit. Criminaliteit kost uw bedrijf inmiddels al 6% van de winst! Na bestudering van deze actuele cursus heeft u de specialistische kennis in huis om alle organisatorische, bouwkundige en elektronische eisen te stellen en te beoordelen om uw gebouwen en terreinen zo kosteneffectief mogelijk te beveiligen.

Alle trainingen worden tot nader order online gegeven. Bent u niet tevreden dan kunt u in het najaar indien mogelijk kosteloos de klassikale training volgen.

Startdata

18 maart 2021

Meer weten?
Kijk op imf-online.nl.

Trainingen Commerciële Vaardigheden

Wilt u vaker gekozen worden door aantrekkelijke klanten? En zorgen dat ze u trouw blijven? En daartoe uw commerciële vaardigheden en die van uw mensen verder ontwikkelen? De Bouwer & Partners verzorgt sinds 1995, specifiek voor bouw en vastgoed, uiteenlopende incompany trainingen voor alle commerciële en management vaardigheden. Van koude acquisitie tot accountmanagement, leiding geven, samenwerken, coachen, teambuilding en project start ups. Altijd op maat, praktijkgericht en met de deelnemer centraal: wat betekent dit voor mij, in mijn praktijk?

Meer weten?
LinkedIn groep Trainingen Commerciële vaardigheden

De Ketenacademie

Eén van de manieren om effectiever en efficiënter te werken binnen de bouwsector, is door beter in de keten samen te werken. Maar hoe breng je dit in de praktijk? De Ketenacademie, een initiatief van Bouwend Nederland, Aedes en Vernieuwing Bouw, biedt hiervoor twee unieke programma’s aan. Voor het kernprogramma Samen Werken in Samenwerken wordt een volledig maatwerkprogramma samengesteld voor iedere leergroep die bestaat uit partners uit de hele keten. Uw eigen praktijk is altijd het vertrekpunt. De Leergang Ketensamenwerking geeft antwoord op vragen rondom ketensamenwerking en leert u een optimale bijdrage te leveren aan het eindresultaat in uw bouwproject. Hierdoor kunt u anticiperen op de vernieuwde samenwerking in de bouwketen.

Meer weten?
De Ketenacademie

BBB Masterclass

De BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass is een initiatief van De Bouwer & Partners en TSM Business School dat gesteund wordt door Bouwend Nederland, NEPROM, NLingenieurs, NLPB, NVTB, Koninklijke Hibin, LCN en De NieuwBouw. De BBB Masterclass is een multidisciplinair persoonlijk en management development programma voor managers en experts uit de gehele bouw- en vastgoedkolom die zich voorbereiden op eindverantwoordelijkheid. Centraal staan de toekomst van de markt, de sector, de keten, het eigen bedrijf en de deelnemers. En hun invloed daarop.

Meer weten?
BBB Masterclass
YouTubekanaal BBB