Inhaakkalender 2018 voor de bouw-, installatie- en vastgoedbranche

Hij is er weer; de inhaakkalender voor de bouw-, installatie- en vastgoedbranche! In deze tweede editie vind je wederom per maand een handig overzicht van momenten, evenementen en feestdagen, waar je op in kunt haken in updates, tweets of andere content.

Dat doe je niet altijd natuurlijk, maar als je het relevant of grappig kunt maken en passend bij jouw bedrijf, is het best fijn om die momenten al van tevoren in een overzicht te hebben. Jullie opmerkingen van vorig jaar zijn verwerkt, heb je nog andere leuke inhakers dan horen wij dat graag 🙂

inhaakkalender


Over de auteur: Sascha Murk

Sascha Murk (1973) is zelfstandig B2B marketing en communicatie adviseur in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Regelmatig werkt zij op interim basis bij bedrijven om communicatiemanagers tijdelijk te vervangen of te ondersteunen bij diverse communicatievraagstukken. Daarnaast is zij mede auteur van het boek 'Online marketing in de bouw' en geeft zij advies, presentaties en trainingen over hoe je als organisatie social media effectief in kunt zetten.

Over de auteur: Inge Sijpkens

Sinds 2009 werk ik met veel plezier als zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver voor de bouw-, installatie- en vastgoedbranche. Bedrijven roepen mijn hulp als hun website (volledig) op de schop gaat, ze steun kunnen gebruiken bij bloggen of als ze hun aanwezigheid op social media willen uitbouwen en professionaliseren. En als ze nieuwe brochureteksten, input voor hun relatiemagazine of een persbericht nodig hebben.

Geef een reactie