Disclaimer

Zoals de naam al aangeeft is het BouwKennisBlog een blog. Auteurs schrijven op persoonlijke titel. BouwKennis BV is dus niet verantwoordelijk voor de door de auteurs geplaatste artikelen. De door bloggers geschreven artikelen reflecteren ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van BouwKennis BV. BouwKennis BV kan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bloggers.

Het is mogelijk om op blogposts te reageren. Meedenken en sparren over vraagstukken is namelijk een van de doelen van dit blog. De BouwKennis redactie heeft echter ten alle tijden het recht om reacties te verwijderen. Een pittige discussie mag, maar houd het netjes. Schelden, vloeken, kwetsen en bewust zwart maken van mensen is verboden. BouwKennis BV is niet verantwoordelijk is voor wat bezoekers op dit weblog plaatsen. Ook hiervoor geldt dat het gaat om persoonlijke meningen en dat het op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijzen van BouwKennis BV reflecteert. BouwKennis BV kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht met betrekking tot de juistheid van de gegevens, kan BouwKennis BV niet garanderen dat zich geen fouten of onvolkomenheden in de informatie op de website bevinden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten, onder welke benaming dan ook worden ontleend. BouwKennis kan niet aansprakelijk worden gehouden, in welke vorm dan ook, voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook van de aangeboden informatie op BouwKennisBlog.

Het is mogelijk dat via het BouwKennisBlog toegang wordt geboden tot websites of informatiebronnen van derden. BouwKennis BV kan evenmin aansprakelijk worden gehouden, in welke vorm dan ook, voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op de websites van derden.