Dé inhaakkalender 2020 voor de bouw-, installatie- en vastgoedbranche.

Wat staat er in 2020 allemaal op het menu en wat zijn leuke, grappige, interessante of mooie momenten om te gebruiken in je communicatie? Nou je hoeft niet langer te wachten, op veler verzoek is hij er weer: Inhaakkalender 2020 voor de bouw-, installatie- en vastgoedbranche.

Het is inmiddels bijna een traditie: hierbij delen we  graag onze vierde editie van de inhaakkalender voor de bouw-, installatie- en vastgoedbranche :-). In deze kalender vind je per maand een overzicht van momenten, evenementen en feestdagen waar je – zoals de titel zegt – in je communicatie op in kan haken. Wat staat er in 2020 allemaal op stapel en wat zijn leuke, grappige, interessante of mooie momenten om in je berichten op sociale media iets mee te doen? Veel plezier ermee en we wensen je een gezond en succesvol jaar!

 

 


Over de auteur: Sascha Murk

Sascha Murk (1973) is zelfstandig B2B marketing en communicatie adviseur in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Regelmatig werkt zij op interim basis bij bedrijven om communicatiemanagers tijdelijk te vervangen of te ondersteunen bij diverse communicatievraagstukken. Daarnaast is zij mede auteur van het boek 'Online marketing in de bouw' en geeft zij advies, presentaties en trainingen over hoe je als organisatie social media effectief in kunt zetten.

Over de auteur: Inge Sijpkens

Sinds 2009 werk ik met heel veel plezier als zelfstandig communicatieadviseur en tekstschrijver voor de bouw-, installatie- en vastgoedbranche. Ik help organisaties om hun onderscheidend vermogen helder naar voren te brengen, online beter vindbaar te worden en langdurige en waardevolle relaties op te bouwen met opdrachtgevers. Het doel: meer tevreden klanten, een blijvend succesvolle organisatie. In 2014 schreef ik samen met Sascha Murk het boek Online marketing in de bouw: een compleet stappenplan met tientallen voorbeelden uit de branche. In 2011 schreef ik samen met Marjet Rutten het boek Van weerstand naar transparant, over het nut en het gebruik van internet en social media in de bouw.

Geef een reactie