Colofon

Sinds de lancering in 2012 is het BouwKennisBlog uitgegroeid tot hét blog voor de bouwkolom. De plaats waar marketeers en beleidsmakers elkaar ontmoeten, de dag starten en op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de sector en hun werkgebied. Centraal hierbij staat het bevorderen van kennisdeling en kennisoverdracht. Prominente bloggers, die hun sporen hebben verdiend op hun werkterrein worden gevraagd hun kennis te delen en hiermee marktgericht denken in de bouwsector te bevorderen.

Vragen of opmerkingen omtrent het BouwKennisBlog? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Boudewijn Goedhart – Directeur en spreker

Boudewijn

 

Boudewijn geeft sinds 2007 leiding aan het enthousiaste BouwKennis team. Hij zorgt ervoor dat de redactie-, sales- en marketingafdeling iedere dag weer op rolletjes loopt. Boudewijn is door zijn visie op marketing, strategie en innovatie ook een veel gevraagd spreker.
goedhart@bouwkennis.nl | @boudewijng | Boudewijn Spreekt

 

Carola Heijden – Marketeer

Carola

 

Carola is sinds 2014 werkzaam als marketeer bij BouwKennis. Naast dat zij verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van het BouwKennisBlog, houdt zij zich dagelijks bezig met het maken van analyses en het beheren en up-to-date houden van de databases van BouwKennis.
heijden@bouwkennis.nl | @bouwkennis

 

 

Algemeen

BouwKennis
Max Euwelaan 51
3062 MA Rotterdam

Telefoon: 010 – 20 66 996
E-mail: info@bouwkennis.nl