BouwKennis BusinessClub 3 juli 2019: smart materials

Hoe handig zou het zijn als materialen zouden reageren op hun omgeving? Denk bijvoorbeeld aan een raam waarbij het glas zichzelf aanpast op de hoeveelheid zonlicht. Of geheugenmetaal, wat door middel van warmte terug buigt naar de oorspronkelijke vorm. Slimme materialen: toekomstmuziek of al vaker toegepast in de dagelijkse praktijk dan we denken? Nog slechts twee weken tot de BouwKennis BusinessClub over dit inspirerende onderwerp!

Slimme materialen, oftewel smart materials, zijn materialen waarbij bepaalde eigenschappen (zoals vorm, kleur, transparantie of porositeit) veranderen onder invloed van externe stimuli. Duidelijk mag zijn dat dit soort materialen grote mogelijkheden kunnen bieden voor de toekomst van de bouwsector. Welke verwachtingen zijn er voor deze toekomst? En welke toepassingen zien we al in de bouwsector? Tijdens de ontbijtsessie van woensdag 3 juli krijg je het antwoord op deze vragen!

Wil je de BouwKennis BusinessClub van 3 juli graag bijwonen? Meld je dan aan via onderstaande link.

Aanmelden

BouwKennis BusinessClub

De BouwKennis BusinessClub is hét platform waar je als marketeer in de bouwsector jouw kennis vergroot en op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens de Bouwkennis BusinessClub bijeenkomsten willen wij jouw marketing en marktkennis vergroten en naar een hoger niveau tillen.

De BusinessClub informeert én inspireert en biedt uitstekende netwerkmogelijkheden. De bijeenkomsten vinden vier keer per jaar plaats, in de vorm van ontbijtsessies in het midden van het land. De BouwKennis BusinessClub omvat een grote groep van strategische beleidsmakers binnen de bouwkolom. Tijdens de bijeenkomsten worden interessante presentaties gegeven en actuele vraagstukken beantwoord. Daarnaast is er na afloop voldoende gelegenheid om onderling project- of gespreksgroepen te vormen waarin kennis gedeeld en uitgewisseld kan worden over relevante thema’s en onderwerpen.

Programma 3 juli:

07:30 Ontvangst bij Mereveld in Utrecht
08:15 Welkomstwoord dagvoorzitter Boudewijn Goedhart
08:20 Productie- en prognosecijfers door Guido van Beek
08:45 Pauze
08:55 Presentatie deskundige op het gebied van smart materials
09:25 Praktijkcase smart materials
09:55 Afsluiting programma
10:00 Tijd beschikbaar voor netwerken met koffie & thee

Kosten

Persoonlijk lidmaatschap: bestaande uit vier ontbijtsessies per jaar, kost € 395 p.p. per jaar.]
BouwKennis abonnees: betalen geen € 395 maar sluiten een lidmaatschap af voor slechts € 295 per jaar.
Niet-leden: betalen per bijeenkomst € 125 p.p. en hebben geen toegang tot het online platform.

Contactinformatie

Heb je vragen over de BouwKennis BusinessClub? Bekijk dan de factsheet of neem gerust contact op met Boudewijn Goedhart via 010 – 206 69 96 of per mail: boudewijn.goedhart@bouwkennis.nl.

Blogbanner BusinessClub


Over de auteur: BouwKennis Redactie

Naast artikelen van vaste bloggers en gastbloggers, vind je op het BouwKennisBlog diverse artikelen uit de pen van de redactie van BouwKennis. Deze inhoudelijke artikelen gaan vooral over onderwerpen binnen of buiten de bouwbranche die stuk voor stuk van grote invloed zijn op het beleid en de dagelijkse praktijk van ondernemingen die werkzaam zijn in de bouw-, vastgoed- en installatiesector. Denk hierbij aan de economie, demografie en woning- en utiliteitsbouw. Zoals je van BouwKennis gewend bent, worden deze onderwerpen gevat in weldoordachte, goed onderbouwde artikelen die duidelijk maken in welke richting de sector echt beweegt.

Geef een reactie