BouwKennis KwartaalVisie

Ben jij actief in de bouwsector en wil je:
  • Ieder kwartaal de belangrijkste (economische) indicatoren?
  • Gecombineerd met visies van experts en exclusief marktonderzoek?
  • En informatie die direct toepasbaar is in je marketingstrategie?Neem dan een abonnement op de BouwKennis KwartaalVisie en laat je continu inspireren! Dit full-color magazine verschijnt vier keer per jaar en brengt een uitgebreid en duidelijk verslag van de laatste ontwikkelingen in de bouwconjunctuur via rubrieken als Economie, Woningbouw en de Bouwbarometer®, dé stemmingsindicator van de Nederlandse bouw. Daarnaast wordt elk kwartaal een thema geanalyseerd en voorzien van handvatten zodat je er gelijk mee aan de slag kunt.

Dit abonnement is uit te breiden met het KwartaalVisie Plus abonnement, waarbij je ook de Visiedocumenten per e-mail ontvangt. In de Visiedocumenten krijg je een uitgebreid overzicht (± 15 pagina’s) van de actuele prognoses en marktontwikkelingen, voor zowel de woningnieuwbouw als de utiliteitsnieuwbouw. Daarnaast geven we een keer per jaar een update van de onderhouds- en renovatiemarkt. We geven onze visie op beleidsontwikkelingen, transacties, prijsontwikkelingen en andere relevante marktcijfers.

Informatie

Een BouwKennis KwartaalVisie abonnement kost € 149 (exclusief btw) per jaargang. Voor een KwartaalVisie Plus abonnement bedragen de kosten € 595 per jaar. Het abonnement wordt jaarlijks verlengd, maar kan op elk moment schriftelijk of per email worden opgezegd. Een los exemplaar van de KwartaalVisie kost € 99 en is hier te bestellen.

Een abonnement afsluiten

[formidable id=31]

Vragen?

Voor vragen of voor het afsluiten van een abonnement kun je ons altijd een e-mail sturen via info@bouwkennis.nl.